We komen altijd handen te kort …… wil je helpen?

Bij de Tuinen van Groede komen we altijd handen tekort!

We zoeken mensen die het leuk vinden om vrijwillig en in een gezellig team mee te werken in de tuin; er moet altijd gezaaid, geplant, gewied, geoogst worden …. getimmerd, gemaaid, enzovoort….

Elk seizoen heeft zo zijn eigen terugkerende werkzaamheden, maar omdat we nog in opbouwfase zijn is er nog veel meer te doen.

Aankomende zomer zal vooral in het teken staan van gras maaien, structuurbehoud van vorm van de tuin, onkruid weghalen, composthopen aanleggen (lees: timmeren van oude pallets onder begeleiding van Peter of Yuma).  In de aankomende herfst willen we de tuinen en het veld erachter gereed maken voor zaaien en planten (onder andere aanplanten van bessen en ander kleinfruit)

De schuur willen we verder afmaken, isoleren en inrichten voor allerlei activiteiten. Afdak mag worden neergezet. Wilgentenen vlechtwerk staat ook op de planning.

En natuurlijk drinken we samen koffie of thee en eten we samen.

We zijn meestal in de weekeinden aanwezig en in de zomermaanden ook ’s avonds na het eten. Laat weten wanneer het jou het beste past en neem even contact op via de mail.

Fijn dat je met ons wil komen samenwerken om de tuinen nog mooier te maken 😉

 

 

 

0 reacties op “We komen altijd handen te kort …… wil je helpen?Voeg die van jou toe →

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *