Deelnemers informatie & inschrijfformulier

Deelnemers van de Tuinen van Groede betalen een vast bedrag per persoon per jaar om groenten, kruiden en bloemen te oogsten. Als je ook deelnemer wilt worden dan download je het Inschrijfformulier 2023, mail dit naar ons of geef het bij ons af.

Geef op het formulier aan of je WhatsApp gebruikt, dan voegen wij je toe aan een groep Tuinen Nieuws en Tuinen Chat:

  • In de groep Tuinen Nieuws plaatsen alleen wij berichten en kun je niet reageren.
  • In de groep Tuinen Chat mag iedereen berichten plaatsen. Als je geen prijs stelt op veel WhatsApp berichten dan ben je natuurlijk vrij om de Tuinen Chat te verlaten, maar wij adviseren iedereen om lid te blijven van Tuinen Nieuws om op de hoogte te blijven.

Op de Tuinen gelden een paar eenvoudige regels, maar bovenal  vertrouwen wij op het gezonde verstand van onze deelnemers:

  • Je oogst alleen voor het aantal ingeschreven deelnemers;
  • Je oogst alleen voor je wekelijkse behoefte, als er extra geoogst kan worden (bijvoorbeeld om in te maken) dan laten wij dat via de website, mail of WhatsApp weten;
  • Je oogst alleen producten die op de pagina Deze week oogsten staan vermeld en die rijp zijn, bij twijfel liever even vragen;
  • Als je met de auto komt dan parkeer je deze op het parkeerterrein zo dicht mogelijk bij de openbare weg. Je loopt dan verderop via de “Lindenlaan” de Tuinen binnen;
  • Je mag helpen in de Tuinen, maar niets is verplicht.

Wij houden heel erg veel van honden, maar vragen je om je hond thuis of in de auto (met een raampje op een kier) te laten.

Deelnemers ontvangen elk jaar een uitnodiging voor het jaaroverleg. Tijdens het jaaroverleg kijken wij terug naar het afgelopen jaar en vooruit naar het komende jaar. Deelnemers kunnen dan ook hun wensen kenbaar maken, maar suggesties mag je natuurlijk ook gedurende de rest van het jaar laten horen.